letters

Home   Biografie    Portfolio    Exposities    Contact

koptekst

Biografie

Wim voert zijn voorkeur voor de materialen die hij gebruikt als touw, ijzerdraad, koper en de kleuren als roestbruin, zwart en oker, terug op zijn jeugd. Als kind van een metaalbewerker werd hij veel geconfronteerd met deze materialen en kleuren.

"Het zijn dus de keuren van mijn jeugd die ik nu gebruik. Met deze kleurcombinaties kan ik de sfeer weergeven die ik wil. Daar gaat het bij mij ook om".

Na van zijn zesde tot zijn zestiende jaar thuisgetekend en geschilderd te hebben, nam Wim Tettero ruim anderhalf jaar lang privÚles bij Henk Raap in Den Haag. Hij volgde nog een tweejarige studie modeltekenen in Delft en ging naar de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, waar hij afstudeerde aan de afdeling schilderkunst en grafische kunst.

Eenmaal verhuisd naar Loosdrecht is hij regelmatig te vinden op kunstmartken in de omgeving. Op afspraak kunt u ook bij Wim thuis langskomen. Op de expositie pagina kunt u de volgende expositie vinden van Wim Tettero. De decoratieve antasieobjecten zijn te koop vanaf €125,-

groot
klein
klein1
klein2
klein3

Prinses marijkestraat 2, 1231XK Nieuw Loosdrecht wimtettero@hotmail.com

www.twin-design.nl www.lionattacks.net www.watiknouheb.nl